Una setantena de persones enxampades en una festa clandestina

La Guàrdia Urbana desallotja la celebració en un local del districte de l'Eixample i denuncia els assistents

Alguns encara mantenen els costums dels cap de setmana de la vida anterior a la Covid-19. Els divendres i dissabtes a la nit eren sinònim de festa, beguda i música, en moltes ocasions a discoteques o locals d’oci. La pandèmia de coronavirus, però, ha eliminat la vida nocturna i ha limitat els espais d’oci per preservar la salut. Amb tot, alguns se les empesquen per fer festes que els recordin a la normalitat d’abans del virus.

O com a mínim ho intenten. És el cas d’una setantena de persones que aquesta nit s’han reunit en un local de l’Eixample per celebrar una festa clandestina. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat a través de Twitter que no s’hi complien les mesures sanitàries. És per això que, en arribar al lloc, la policia local va denunciar el responsable del local i les 67 persones més que hi havia i que estaven de festa.

La nit de divendres la policia barcelonina va evitar la celebració d’una altra festa clandestina, que s’havia de celebrar en un pis ubicat també al districte de l’Eixample. Els organitzadors tenien preparat l’equip de música, que constava d’auriculars per a cada assistent per evitar el soroll i no cridar l’atenció dels veïns.

Una altra festa a Ciutat Vella

Europa Press informa que aquesta nit la Urbana ha desallotjat una altra festa clandestina. En aquesta ocasió se celebrava al districte de Ciutat Vella i hi havia 64 assistents, que han quedat denunciats.

Més informació

Nou comentari