Una persecució policial a la Rambla acaba al costat de Quim Torra quan sortia del Liceu

La conductora s'havia saltat un alto de la Guàrdia Urbana a l'alçada de plaça Catalunya

Una persecució inversemblant ha sacsejat la Rambla aquesta nit. Segons han explicat fonts municipals al TOT Barcelona, una conductora s’ha saltat un alto ordinari de la Guàrdia Urbana a l’alçada de plaça Catalunya amb el carrer Pelai i ha seguit la seva marxa fent cas omís dels avisos del cos de seguretat. En aquell moment, una patrulla de motos de la policia barcelonina que estava a la Rambla ha utilitzat els vehicles com a obstacle, col·locant-los a la calçada i han aconseguit aturar el vehicle a prop del Gran Teatre del Liceu. Un moment en què precisament el president de la Generalitat, Quim Torra, sortia de veure Tosca de Puccini.

La dona que conduïa el vehicle ha quedat detinguda per un presumpte delicte d’atemptat contra l’autoritat i per un altre contra la seguretat del trànsit. De moment, tot i que no ha trascendit la nacionalitat de la conductora, s’ha descartat que fos una turista, segons ha sabut aquest diari. 

Davant les sospites compartides a les xarxes socials, que vinculen la presència de Torra en el moment de l’incident amb una suposada intenció d’atac contra el president, la Guàrdia Urbana ha demanat que no es difonguin “informacions no contrastades”. De la mateixa manera, s’ha recomanat seguir “els comptes oficials”. 

El vídeo que il·lustra la situació ha estat compartit pel compte @BCNHelpers.

 

Més informació

Nou comentari