Una perruqueria feia de tapadora per emmagatzemar productes robats

La Guàrdia Urbana hi ha confsicats 831 peces de roba sostretes per valor de 30.000 euros |Ha detingut 4 persones

Una altra operació de la Guàrdia Urbana per destapar locals que emmagatzemen productes robats a Barcelona. Si ahir es coneixia el cas d’una botiga de material informàtic i telefonia del Raval, avui es coneixen les dades sobre el que s’hi feia en una perruqueria del Poble-sec on tenia més activitat una habitació que hi havia al fons del local que la sala de tallar i pentinar.

[r:1]

Agents de la unitat territorial de Sants-Montjuïc del cos municipal hi han confiscat 831 peces de roba sostretes, per valor de 30.099 euros, i hi han detingut quatre persones per un possible delicte de receptació. 

La investigació va començar a l’abril per una informació que va rebre la Guàrdia Urbana, segons la qual en aquella perruqueria s’hi podia estar traficants amb drogues. Els agents que van investigar-ho van comprovar que la majoria de persones que hi anaven no ho feien per tallar-se els cabells ni cap altre dels serveis que oficialment s’ofereixen, sinó que es ficaven en una habitació del fons de l’establiment, segons fonts policials. A fora, s’hi quedaven dues persones en actitud vigilant.

Olor d’haixic i marihuana

Sis persones van ser identificades i, segons la Guàrdia Urbana, totes feien una forta olor d’haixix i marihuana. Un d’aquests identificats portava una motxilla buida folrada amb paper d’alumini per dins, un mètode perquè no sonin les alarmes dels articles robats a la sortida de la botiga. Això va reorientar la investigació.

Ahir, els agents van tornar-hi i continuava el tràfec de gent que entrava al local amb motxilles plenes i en sortien amb la bossa buida. Finalment els agents van tornar a comprovar ahir el continuat trànsit de persones que accedien a la perruqueria amb motxilles plenes i que estaven buides. Els investigadors van entrar al local i van demanar al responsable que obrís la cambra misteriosa del fons, i allà es va trobar el magatzem de roba sostreta. Un total de 831 peces de diverses marques, moltes de les quals conservaven l’etiqueta i fins i tot l’alarma.

Els encarregats del local no van poder demostrar la propietat legal de les peces de roba i la policia va tenir 4 persones per un presumpte delicte de receptació. Un dels detinguts portava a més set embolcalls de cocaïna, 30 pastilles de Viagra i 575 euros en efectiu. Per tant, aquest arrestat és investigat ara per un delicte contra la salut pública.

Més informació

Nou comentari