Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una perruqueria feia de tapadora per emmagatzemar productes robats
  • CA

Una altra operació de la Guàrdia Urbana per destapar locals que emmagatzemen productes robats a Barcelona. Si ahir es coneixia el cas d’una botiga de material informàtic i telefonia del Raval, avui es coneixen les dades sobre el que s’hi feia en una perruqueria del Poble-sec on tenia més activitat una habitació que hi havia al fons del local que la sala de tallar i pentinar.

[r:1]

Agents de la unitat territorial de Sants-Montjuïc del cos municipal hi han confiscat 831 peces de roba sostretes, per valor de 30.099 euros, i hi han detingut quatre persones per un possible delicte de receptació. 

La investigació va començar a l’abril per una informació que va rebre la Guàrdia Urbana, segons la qual en aquella perruqueria s’hi podia estar traficants amb drogues. Els agents que van investigar-ho van comprovar que la majoria de persones que hi anaven no ho feien per tallar-se els cabells ni cap altre dels serveis que oficialment s’ofereixen, sinó que es ficaven en una habitació del fons de l’establiment, segons fonts policials. A fora, s’hi quedaven dues persones en actitud vigilant.

Olor d’haixic i marihuana

Sis persones van ser identificades i, segons la Guàrdia Urbana, totes feien una forta olor d’haixix i marihuana. Un d’aquests identificats portava una motxilla buida folrada amb paper d’alumini per dins, un mètode perquè no sonin les alarmes dels articles robats a la sortida de la botiga. Això va reorientar la investigació.

Ahir, els agents van tornar-hi i continuava el tràfec de gent que entrava al local amb motxilles plenes i en sortien amb la bossa buida. Finalment els agents van tornar a comprovar ahir el continuat trànsit de persones que accedien a la perruqueria amb motxilles plenes i que estaven buides. Els investigadors van entrar al local i van demanar al responsable que obrís la cambra misteriosa del fons, i allà es va trobar el magatzem de roba sostreta. Un total de 831 peces de diverses marques, moltes de les quals conservaven l’etiqueta i fins i tot l’alarma.

Els encarregats del local no van poder demostrar la propietat legal de les peces de roba i la policia va tenir 4 persones per un presumpte delicte de receptació. Un dels detinguts portava a més set embolcalls de cocaïna, 30 pastilles de Viagra i 575 euros en efectiu. Per tant, aquest arrestat és investigat ara per un delicte contra la salut pública.

Més notícies
Cau una botiga que venia mòbils i ordinadors robats al Raval
Notícia: Cau una botiga que venia mòbils i ordinadors robats al Raval
Comparteix
La Guàrdia Urbana va detenir 3 persones arran de la identificació d'un client de l'establiment
Els condemnats substituïen mercaderies valuoses i productes falsificats per aigua i sorra / ACN
Presó per diversos estibadors i un guàrdia civil per robar contenidors al Port
Notícia: Presó per diversos estibadors i un guàrdia civil per robar contenidors al Port
Comparteix
Substituïen mercaderies valuoses, productes falsificats o tabac de contraban per altres objectes, aigua i sorra
Dispositiu dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu
Tretze detinguts en una operació contra una banda de lladres ‘rellotgers’
Notícia: Tretze detinguts en una operació contra una banda de lladres ‘rellotgers’
Comparteix
La investigació dels Mossos va començar al novembre
Membres de la comunitat filipina de Barcelona, en una protesta contra els robatoris violents el 7 de juliol / S.B.
Els robatoris violents es disparen un 31% el primer semestre del 2019 a Barcelona
Notícia: Els robatoris violents es disparen un 31% el primer semestre del 2019 a Barcelona
Comparteix
Els furts també creixen en comparació als primers sis mesos de l'any passat, un 8.33% | Són les dades que es posaran sobre la taula demà, en la Junta de Seguretat Local

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa