Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una maquinista de Renfe denuncia que tres persones l’han intentat segrestar

Ahir al matí havia d’agafar el relleu a la cabina d’un tren de Rodalies que sortia de l’estació de Sants, però va trucar per avisar que no hi aniria. Acabava de patir un intent de segrest, segons consta en un document intern de Renfe vist pel TOT Barcelona. “Comunica la interventora (…) que la maquinista que relleva el tren (…) a Bcn-Sants ha patit un intent de segrest”, diu l’avís sobre la incidència consultat per aquesta redacció.

Va ser sobre les 10 hores quan la maquinista va traslladar la informació als responsables del servei perquè la interventora fes les gestions oportunes perquè un maquinista de reserva agafés el tren que hauria d’haver agafat ella. Fonts sindicals de Renfe apunten que l’intent de segrest està sota investigació i que la maquinista està de baixa.

Fonts de Renfe confirmen els fets i afegeixen que els responsables de l’intent de segrest van ser tres persones. Es desconeixen, ara per ara, el lloc i l’hora on es van produir els fets i si la víctima ha interposat una denúncia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa