Una dona morta i dues més de ferides en un incendi a la Zona Franca

Els serveis socials de l'Ajuntament han acollit tres persones que convivien amb la víctima mortal

Una dona de 64 anys ha mort i dues més han resultat ferides aquesta matinada en l’incendi d’un edifici situat al passeig de la Zona Franca, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, segons fonts municipals.

Els Bombers de Barcelona ha rebut l’avís cap a tres quarts de tres de la matinada i s’hi ha traslladat amb 7 dotacions. El fum que ha generat l’incendi ha afectat la víctima mortal i una de les persones ferides, que ha estat traslladada a l’hospital per inhalació de fum i per cremades. L’altra persona ferida ha estat atesa al mateix lloc. 

A més, el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) ha acollit tres persones, una de les quals és un menor d’edat, que convivien amb la víctima en l’edifici afectat.

Durant les tasques d’extinció de l’incendo ha calgut tallar la circulació del passeig de la Zona Franca, a la confluència amb carrer del Foc. El trànsit s’ha reestablert totalment al cap d’una hora i mitja. Ara els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’incendi.

Més informació

Nou comentari