Un vigilant del metro ferit per una pedrada d’un usuari que no volia pagar

El SEM atén el ferit, que ha patit una contusió lleu

Un vigilant del metro ha patit aquesta tarda un atac amb una pedra per part d’un usuari que no volia pagar el bitllet de transport. Segons consta en un informe mèdic després de l’agressió, l’empleat de seguretat ha quedat ferit per una pedrada a la cara. El vigilant ferit, de 48 anys i treballador de Prosegur, ha estat atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) poc abans de les 16 hores.

L’informe del SEM, consultat pel TOT Barcelona, mostra que l’home ha patit una contusió al pòmul esquerre a causa de l’impacte de la pedra. La ferida, però, ha estat lleu i no ha necessitat agafar la baixa.

El vigilant ferit ha relatat que tot ha començat quan ha vist com l’home es colava al metro darrere d’un altre usuari. En aquest moment, el treballador de seguretat li ho ha recriminat i li ha cridat l’atenció, però el viatger l’ha ignorat. Així doncs, el vigilant l’ha seguit fins a l’andana, on l’agressor li ha dit que no marxaria i l’ha empès, segons el relat del vigilant. Ha estat llavors quan ha començat un forcejament en què tots dos han acabat al terra.

Finalment, el vigilant ha acompanyat l’atacant al vestíbul, on ha aparegut en escena un segon agressor. Aquest, però, només ho ha estat de forma verbal. “M’ha amenaçat de mort”, ha explicat el vigilant ferit. Mentrestant, l’home que s’havia colat ha escapat per a després tornar amb dues pedres que ha llançat contra el vigilant i contra un policia. Una de les pedres ha impactat a la cara del vigilant. Tots dos agressors han fugit, segons el vigilant ferit.

El vigilant ha presentat denúncia aquesta nit pels fets a la comissaria de Sant Andreu dels Mossos d’Esquadra.

Més informació

Nou comentari