Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un veí detingut a les portes d’un antic narcopís en risc de reocupació
  • CA

Veïns del Raval denuncien que els Mossos d’Esquadra han detingut un veí que intentava evitar la reocupació d’un antic narcopís al carrer Elena número 8. La policia catalana ha visitat l’immoble de matinada i hi ha tornat al migdia, confirma el cos, que diu que no té constància de cap ocupació en aquest immoble. El col·lectiu veïnal Raval Rebel ha exposat en un comunicat a Twitter que la persona detinguda era un veí que intentava assegurar la porta de l’habitatge, que seria propietat del fons inversor Cerberus.

Residents a la finca haurien detectat durant la nit que la porta estava “rebentada” i el pis era buit, i han alertat xarxes associatives del barri mobilitzades contra els narcopisos. “Un dels narcos ha aparegut i ha intentat entrar per la força, les veïnes han trucat a la policia, s’han presentat els Mossos i mitjançant amenaces i violència han arrossegat pel terra a dues veïnes traient-les per la porta i detenint a una d’elles”, resa la nota de Raval Rebel. Segons Raval Rebel, el presumpte traficant s’ha fet ara amb el pis.

Fonts dels Mossos d’Esquadra asseguren que han rebut una trucada de matinada alertant sobre “un vidre trencat” i agents s’hi han desplaçat per fer les “comprovacions” oportunes, sense arribar a fer cap detenció nocturna. En canvi entre les 12 i les 13h del migdia d’aquest dissabte han tornat al carrer Santa Elena i han acabat detenint una persona per resistència i atemptat als agents de l’autoritat. “No ens consta cap tipus d’ocupació”, sostenen.

En reacció a la detenció, veïns del Raval s’han concentrat davant la comissaria de les Corts aquest dissabte a la tarda. A quarts de sis els Mossos d’Esquadra l’han deixat marxar i els activistes l’han rebut amb aplaudiments al carrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa