Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un turista, ferit greument d’una ganivetada en una discussió amb l’amo d’un bar
  • CA

Discussió amb final violent a les portes d’un bar. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, un turista està ferit greument per una ganivetada que li ha clavat l’home que regenta l’establiment durant una discussió.

Les primeres informacions indiquen que tres turistes que possiblement anaven beguts han passat per davant del local i s’han posat a fer-se fotos amb un gerro amb plantes que decorava l’entrada. La mestressa del bar s’hi ha encarat i ha començat una disputa a la qual al cap de poc s’ha afegit el seu marit.

La baralla ha pujat de to i en un moment donat l’amo del local ha agafat un ganivet i li ha clavat al turista en ple acalorament. Una ambulància ha acudit al lloc dels fets i s’ha endut la víctima a un hospital. Tot i que es tracta d’una ferida greu, no es tem per la vida de la víctima.

La Guàrdia Urbana ha sigut el cos que hi ha intervengut i ha detingut l’autor de l’agressió. Fonts municipals indiquen que el detingut i la investigació es traspassarà als Mossos d’Esquadra, competent en aquesta mena de delictes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miquel a setembre 22, 2019 | 19:08
    Miquel setembre 22, 2019 | 19:08
    S'ha confirmat, ja, que l'agressor és un nyol o haurem d'esperar?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa