Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un taxista atropella un vianant que creuava en vermell
  • CA

Un vianant ha estat atropellat per un taxista a la Gran Via de les Corts Catalanes, a l’altura del passeig de Gràcia. L’home creuava a peu un pas de vianants quan el seu semàfor estava en vermell. En caure a terra després de l’atropellament, el cap de l’home hauria impactat contra la vorera. Això li ha causat una ferida i el vessament de sang sobre la calçada. Una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha fet una primera atenció a la víctima i, finalment, l’han retirat en un llit mèdic per traslladar-lo a l’Hospital de Sant Pau en estat menys greu. Els fets han passat a les 14:40h. 

Segons ha explicat el taxista que s’ha vist involucrat en l’atropellament, l’home caminava “d’esquenes” i amb el semàfor en vermell. “Se m’ha tirat a sobre”, ha resumit, en referència a l’aparició inesperada de la víctima al carril per on circulava el taxi. Un comentari que coincideix amb el relat d’una testimoni dels fets: “Caminava cap enrere i sense mirar”. 

L’home, jove, ha quedat estès al paviment i ha rebut l’atenció de la Guàrdia Urbana i el SEM. El punt exacte on s’ha produït l’atropellament ha estat el carril lateral a la banda muntanya i en sentit Llobregat de la Gran Via de les Corts Catalanes. El pas de vianants enllaça la vorera del davant del cinema Comèdia amb la rambleta del centre de la Gran Via. 

La policia ha tallat el trànsit momentàniament al carril afectat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa