Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un seguidor del Lió, detingut per trencar-li la cella a un mosso
  • CA

Sisè detingut en poques hores en el dispositiu per controlar els seguidors ultres de l’Olympique de Lió a Barcelona i les possibles baralles amb aficionats radicals del Barça.

Si primer la Guàrdia Urbana ha arrestat cinc homes implicats en una baralla multitudinària –tres del Lió i dos del Barça–, ara han sigut els Mossos d’Esquadra els que han detingut un seguidor de l’Olyimpique per atemptat a l’autoritat: l’acusen d’haver trencat una cella d’un cop de puny a un agent de la policia catalana

Segons han indicat fonts policials al TOT Barcelona, el detingut i l’agent han anat tots dos per terra i el policia ha resultat ferit i el seu contrincant detingut. Els fets s’han produït a l’avinguda Joan XXIII, quan els seguidors de l’Olympique anaven cap a l’estadi. A banda d’aquest incident, en altres punts de la zona on s’ha muntat el dispositiu han resultat ferits dos agents més, cap de greu, segons fonts del cos.

Els seguidors del Lió arribant al Camp Nou enmig d'un fort dispositiu de seguretat / D.C.

Seguidors del Lió arribant al Camp Nou enmig d’un fort dispositiu de seguerat / D.C.

A l’arribada al Camp Nou, els els aficionats del Lió han hagut d’entrar per l’accés 21, al qual s’arriba pel carrer Elisabeth Eidenbenz, i així se’ls ha separat de la resta d’assistents al partit. Han completat la marxa des de la plaça Artós i altres punts de la ciutat enmig d’un fort dispositiu d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra.

A les portes de l’estadi, s’ha incrementat la intensitat dels escorcolls d’accés respecte de com es fan en un partit ordinari. Tant a aficionats francesos com culés, els escorcolls són més a fons i duren entre 30 segons i un minut per persona.

Els Boixos Nois també increpen els rivals

També a la zona de l’entrada del Camp Nou, un grup de radicals culés han començat a cridar consignes contra el Reial Madrid, l’Espanyol i l’Olympique de Lió des dels Jardins de Bacardí. Un grup d’unes cinquanta persones cridava contra uns altres aficionats que els responien des de dins del recinte, fent-los gestos de provocació. El grup de barcelonistes s’han identificat en un dels càntics com a Boixos Nois.

Boixos Nois a l'entrada del Camp Nou per al partit contra l'Olympique de Lió / D.C.

Boixos Nois a l’entrada del Camp Nou per al partit contra l’Olympique de Lió / D.C.

Balanç de ferits, segons les dades del SEM

El SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) ha comunicat, poc després de les 20 hores, que de moment ha atès a 8 persones ferides de caràcter lleu. Tres d’aquestes persones són agents dels Mossos d’Esquadra. El SEM ha destinant quatre unitats a l’operatiu.

Més notícies
Cinc detinguts en una baralla multitudinària entre seguidors del Barça i del Lió
Notícia: Cinc detinguts en una baralla multitudinària entre seguidors del Barça i del Lió
Comparteix
La Guàrdia Urbana ha informat que cinc aficionats més ha resultat ferits en un altre incident

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa