El desconfinament està deixant molt imatges curioses i, sens dubte, la d’un pacient recuperat de Covid19 que ha pogut veure el mar després dos mesos a l’UCI és una de les més alegres dels últims dies. L’equip mèdic de l’Hospital del Mar va decidir que l’home, de 60 anys, estava preparat per fer una breu excursió fora del centre després que la seva prova PCR sortís negativa.

El pacient, acompanyat de metges i infermers, ha pogut gaudir d’una estona de “sol i vent” a la platja de la Barceloneta, segons les imatges que ha difós el mateix centre hospitalari a les seves xarxes socials. “I tant que ens en sortirem!”, asseguren.

Les passejades a la vora del Mar són un recurs habitual de l’Hospital del Mar, segons ha detallat la metgessa intensivista del centre, Judit Marín, en una entrevista amb Betevé. Els pacients que desperten a l’UCI poden no saber com hi han arribat i patir episodis de confusió o angoixa, per la qual cosa és necessari proporcionar cures complementàries més enllà de curar la malaltia en si mateixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa