Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un motorista atropella dos vianants, que queden “amb pronòstic reservat”

Un motorista ha atropellat dos vianants, poc abans de les sis de la tarda, prop de la cruïlla entre els carrers Mallorca i Cartagena, al barri de la Sagrada Família. Fonts oficials de l’Ajuntament informen que les dues víctimes han estat traslladades “amb pronòstic reservat” a un hospital, després d’haver estat ateses pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Així, se’n desconeix la situació de salut dels colpejats pel sinistre.

L’enrenou que s’ha originat a la zona des del moment de l’accident ha concentrat nombroses patrulles policials i s’ha hagut de desviar el trànsit als carrers del voltant durant més d’una hora. Durant aquest període, han quedat afectades les línies dels autobusos D50, H10, V23, 33 i 34. A un quart de vuit del vespre, s’ha restablert la circulació.

El succés arriba just un dia després que ahir un altre motorista atropellés un vianant de 82 anys i li provoqués la mort. En aquesta ocasió, els fets es van produir a la cantonada dels carrers Aragó i Calàbria, a l’altra banda de l’Eixample.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa