Un motorista atropella dos vianants, que queden “amb pronòstic reservat”

El sinistre ha obligat a desviar el trànsit durant més d'una hora al voltants dels carrers Cartagena i Mallorca

Un motorista ha atropellat dos vianants, poc abans de les sis de la tarda, prop de la cruïlla entre els carrers Mallorca i Cartagena, al barri de la Sagrada Família. Fonts oficials de l’Ajuntament informen que les dues víctimes han estat traslladades “amb pronòstic reservat” a un hospital, després d’haver estat ateses pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Així, se’n desconeix la situació de salut dels colpejats pel sinistre.

L’enrenou que s’ha originat a la zona des del moment de l’accident ha concentrat nombroses patrulles policials i s’ha hagut de desviar el trànsit als carrers del voltant durant més d’una hora. Durant aquest període, han quedat afectades les línies dels autobusos D50, H10, V23, 33 i 34. A un quart de vuit del vespre, s’ha restablert la circulació.

El succés arriba just un dia després que ahir un altre motorista atropellés un vianant de 82 anys i li provoqués la mort. En aquesta ocasió, els fets es van produir a la cantonada dels carrers Aragó i Calàbria, a l’altra banda de l’Eixample.

Nou comentari