Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un mosso ferit en la detenció de dos lladres rellotgers davant de dos hotels de luxe
  • CA

Un agent dels Mossos d’Esquadra va quedar ferit lleu durant la detenció de dos lladres. Els dos homes van ser arrestats per robar d’una estrebada un rellotge valorat en 36.000 dòlars –uns 33.000 euros– a un turista, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. Un dels mossos que va intervenir en la detenció va quedar ferit lleu en un dit en un forcejament amb els delinqüents.

[r:1]

Fonts de la policia catalana precisen que la ferida l’incapacita temporalment per treballar. Els dos lladres van ser traslladats a comissaria acusats d’un robatori amb violència. L’arrest es va produir sobre les 18 hores de dissabte a la cruïlla entre Roger de Llúria i Gran Via, segons ha pogut saber aquest diari.

[r:2]

La detenció va ser a tocar de l’hotel Palace, un dels hotels més luxosos de Barcelona, i davant de l’hotel Roger de Llúria, de quatre estrelles. Els lladres rellotgers solen buscar víctimes als voltants d’hotels de luxe. 

Més notícies
Detenen una banda que va assaltar 5 pisos durant la Diada
Notícia: Detenen una banda que va assaltar 5 pisos durant la Diada
Comparteix
Els Mossos detenen els lladres després d'una persecució per terrats de l'Eixample | Els fugitius van amenaçar els agents amb un tros de vidre
Un menor apunyalat al coll en una baralla a la plaça Catalunya
Notícia: Un menor apunyalat al coll en una baralla a la plaça Catalunya
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos implicats i investiguen els fets, que s'han produït cap a les sis de la tarda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa