Un mosso, apunyalat al peu en una actuació policial al barri de Sant Antoni

Una patrulla hauria detectat la porta d'un magatzem forçada i n'hauria sortit una persona amb una arma blanca, que ha atacat als agents i ha fugit

Un agent dels Mossos d’Esquadra ha resultat ferit aquest dissabte al barri de Sant Antoni de Barcelona, quan una persona amagada en un portal li ha clavat un ganivet al peu. El policia formava part d’una patrulla i el seu company l’ha hagut de protegit esquivant també diversos intents d’agressió amb arma blanca. Ha perseguit l’autor dels fets i quan aquest l’ha tornat a atacar li ha disparat un tret, que ha impactat en un banc del carrer. Segons el sindicat policial CSIF, que ha donat a conèixer la informació, l’agent ja ha estat atès a la mútua laboral i es recupera d’un petit tall al turmell.

Segons aquesta font, els fets han començat quan una patrulla ha observat a les 7.50h del matí una porta forçada al fons d’un portal, a l’alçada del carrer Tamarit número 142. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, es tractaria del magatzem del restaurant Casa Dorita. “Els agents han vist a una persona amagada a la que li han manifestat que sortís i ha sortit una persona de dins corrents que hi ha intentat apunyalar a l’agent, que ha resultat ferit al taló al clavar-li un ganivet a la bota”, exposa CSIF. 

L’altre agent present s’hauria situat entre agredit i agressor per impedir més danys al company, “esquivant en diverses ocasions intents de apunyalament”. L’autor de la gavinetada hauria fugit corrents, perseguit pels dos agents. El pressumpte lladre anava acompanyat d’un còmplice i han fugit junts. Durant la persecució l’agressor s’ha tornat a encarar als policies amb intenció de tornar-los a atacar amb el ganivet i, segons el sindicat, “en aquell moment un dels agents ha tret l’arma de foc i ha realitzat un tret ja que temia per la seva seguretat i la del company”.

“No ha vist si ha tocat a l’autor, ja que aquest ha fugit corrents”, explica CSIF. Posteriorment el Servei d’Investigació ha estudiat l’escena dels fets i ha localitzat la bala disparada, que ha impactat en un banc del carrer. No s’han trobat restes de sang i les proves indiquen que el tret no ha ferit a ningú, sinó que ha entrat i sortit netament de la fusta del banc. Els Mossos d’Esquadra han pentinat la zona i han aconseguit arrestar a un dels dos fugitius, que han identificat com el còmplice de l’agressor. En ser escorcollat se li han trobat 900 euros en efectiu en una butxaca. La policia catalana continua les investigacions i la recerca del segon fugitiu i autor de l’agressió.

Més informació

Nou comentari