Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un menor d’edat comet cinc atracaments davant d’escoles en una tarda
  • CA

D’escola en escola amb un patinet per cometre atracaments a la sortida. Aquesta era el modus operandi d’un lladre que ahir a la tarda va atracar cinc vegades davant de centres escolars. Els fets van tenir lloc entre les 15 i les 18 hores, segons informen els Mossos d’Esquadra, i el lladre va ser detingut. L’arrestat ha ingressat en un centre de menors per ordre judicial acusat de robatoris amb violència.

Tots els robatoris es van donar al barri del Camp de l’Arpa del Clot, al districte de Sant Martí. La trucada d’un director d’escola, que alertava que dos alumnes havien estat amenaçats per un lladre que els va robar objectes personals, va permetre a la policia catalana mobilitzar efectius per detenir el lladre hiperactiu.

L’arrestat es desplaçava amb patinet acompanyat d’una noia, amb qui amenaçava les víctimes. Per fer-ho utilitzaven un ganivet de “grans dimensions”, segons els Mossos, i gràcies a això van aconseguir mòbils, portàtils i altres objectes personals.

Després de la trucada del director d’escola, agents de la policia van aconseguir una descripció dels lladres mitjançant el relat de dues víctimes. Després de difondre’n la informació, agents del Grup Regional de Motos de Barcelona van localitzar una persona que s’ajustava a la descripció de què disposaven. En aturar-lo, van trobar dos mòbils l’origen dels quals no podia acreditar el jove. A més, dos testimonis d’un robatori d’aquella tarda el van identificar com a l’autor. Per tot plegat va quedar arrestat.

Els Mossos mantenen oberta la investigació i no descarten més detencions.

Més notícies
Un operatiu dels Mossos d'Esquadra contra lladres reincidents / CME
Detinguts 12 joves per l’onada de robatoris a menors als entorns escolars
Notícia: Detinguts 12 joves per l’onada de robatoris a menors als entorns escolars
Comparteix
Els lladres, d’entre 16 i 21 anys, esperaven els alumnes a la sortida i els robaven mòbils i auriculars
Imatge de recurs d'un home envoltat de llibres / Pixy
La història del lladre elegant que saquejava llibreries de la Barceloneta
Notícia: La història del lladre elegant que saquejava llibreries de la Barceloneta
Comparteix
Un furtador especialitzat hauria provocat pèrdues de centenars d'euros a llibreries de la mateixa zona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa