Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ‘macrobotelló’ al Port Vell acaba amb desenes de denunciats
  • CA

Una operació conjunta de la Policia Portuària, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra ha dispersat un ‘macrobotellón’ al Port Vell de Barcelona. Més de 120 persones s’havien concentrat al moll de la Fusta per fer una festa sense mascaretes ni respectar les distàncies de seguretat que marquen les restriccions per la Covid-19.

El dispositiu policial s’ha iniciat a les 1.30 hores i s’ha acabar una hora després amb 78 persones denunciades, 74 de les quals per no respectar les mesures sanitàries anti-COVID-19. Les més de 120 persones presents al Port Vell restaven concentrades sense mantenir les distàncies de seguretat, sense fer ús de les mascaretes i consumint alcohol a la via pública en grup, segons ha informat la policia portuària.

Els agents han aixecat 37 denúncies per incompliment de les limitacions de concentració de persones en reunions; 28 denúncies per no mantenir la distància física interpersonal de seguretat; 4 denúncies per incompliment de l’obligació d’ús de la mascareta de protecció; 1 denúncia per tinença de substàncies estupefaents; 2 denúncies per consum d’alcohol a la via pública, i 2 denúncies per desobediència als agents de l’autoritat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa