Un jutjat prohibeix a l’agressor d’una parella de lesbianes que es comuniqui amb elles

L'Observatori Contra l'Homofòbia valora "positivament" la mesura cautelar en el cas de la Verneda, destinada a "preservar la seguretat" de les víctimes

El jutjat d’instrucció número 22 de Barcelona ha decretat una ordre de prohibició absoluta de comunicació per al presumpte agressor d’una parella de dones lesbianes a principi de juliol al barri barceloní de la Verneda, segons afirmen els col·lectius Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) i Famílies LGTBI, que actuen com a acusació particular a la causa.

[r:2]

La mesura cautelar es refereix a qualsevol tipus de comunicació, verbal, física, postal o digital. Els fets van tenir l’1 de juliol, quan un home que suposadament anava begut va agredir, amenaçar i insultar presumptament dues dones lesbianes davant del seu fill de 4 anys. La Guàrdia Urbana el va interceptar i el va acusar de delictes d’amenaces, maltractament lleu i odi.

[r:1]

L’Ajuntament de Barcelona també està personat a la causa. Els fets van passar en un bar al carrer Pont del Treball, quan l’home va arribar a la terrassa i va veure les dues dones amb el seu fill. Segons sembla, en aquell moment va tocar el nen i quan una de les mares li va preguntar què feia, les va insultar i amenaçar. A una d’elles li hauria retorçat el braç. Les dones van denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.

L’OCH i Famílies LGTBI valoren “positivament” la mesura cautelar, destinada a “preservar la seguretat i integritat” de les víctimes.

Més informació

Nou comentari