Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un jove, ferit molt greu per diverses ganivetades
  • CA

Un jove ha estat víctima aquesta nit de diverses ganivetades. Els fets han passat poc després d’un quart de nou de la nit i han acabat amb l’agredit desplomat a tocar del Palau de la Música, segons ha avançat El Punt Avui. Aquest diari ha pogut confirmar els fets i ha sabut que el noi ha estat apunyalat en diverses zones del cos: el coll, l’esquena, el braç i la cama. Encara no s’ha detingut l’agressor, però ja es treballa amb la hipòtesi d’un sospitós concret.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han establert un dispositiu i han acordonat el voltant de l’escena de l’incident, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Abans, el Servei d’Emergències Mèdiques s’ha endut la víctima, que estava conscient però perdia molta sang.

Segons fonts oficials de la policia catalana, l’avís l’han rebut per part d’un testimoni, que va advertir d’un noi que semblava ferit. Quan la patrulla ha arribat, a l’altura del número 27 del carrer Sant Pere Més Alt, s’han trobat la víctima però no l’agressor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa