Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home s’intenta suïcidar amb un ganivet davant de la Urbana i els agents li salven la vida
  • CA

Un succés esglaiador va sacsejar ahir la Rambla en plena tarda d’un divendres de març i va dur els agents de la Guàrdia Urbana a intervenir ràpidament per salvar una vida. Els fets van passar just davant de la comissaria de la policia barcelonina a la Rambla. Era poc abans de les cinc de la tarda i, de sobte, un home amb un ganivet va decidir clavar-se’l al coll amb la intenció de suïcidar-se en plena via pública.

Els agents disposats a lloc van dirigir-s’hi immediatament i van intentar controlar la situació mentre l’home es dessagnava i s’intenta fer més mal. Fonts oficials de l’Ajuntament apunten que van ser els auxilis dels policies els que van evitar que l’home es continués ferint. També van intervenir directament a la ferida al coll que s’havia fet l’home i van taponar-la fins que van arribar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i el van atendre.

Quan els sanitaris van fer la intervenció in situ van confirmar que l’home encara vivia, però van determinar que es trobava en estat greu. Tot seguit, el van traslladar a un centre hospitalari.

Testimonis de la zona asseguren que van sentir un crit i es van trobar l’home en plena Rambla ferint-se a ell mateix davant la comissaria de la Guàrdia Urbana. Tot seguit, mencionen l’actuació policial, clau per evitar la mort al carrer. “Va haver-hi un moment de dubte en què ningú sabia que estava passant, i després van sortir disparats”, apunta un veí. De moment, però, es desconeixen els motius que van dur l’home a cometre aquest intent de suïcidi en aquestes circumstàncies.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Julio Loras Zaera a març 20, 2021 | 15:34
    Julio Loras Zaera març 20, 2021 | 15:34
    Qui realment es vol suïcidar, ho fa de manera que ningú no l'hi puga destorbar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa