Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home provoca un incendi en un caixer automàtic i en surt ferit ell mateix
  • CA

Un home ha provocat aquest dijous al matí un incendi al caixer d’una oficina del Banc Santander i n’ha sortit ell mateix com a únic ferit de l’incident, ja que s’ha fet unes cremades en un braç. Fonts policials asseguren que no hi ha hagut cap altre ferit i que els danys materials han sigut pocs. El presumpte autor dels fets ha sigut detingut pels Mossos d’Esquadra, segons han indicat fonts del cos al TOT Barcelona. 

La policia investiga ara el cas per esbrinar el mòbil del causant de l’incendi, que segons els testimonis estava indignat amb l’oficina bancària que ha atacat.

El SEM ha rebut un avís a les 8:59 hores per atendre la persona, que ha estat traslladada a l’Hospital del Mar segons informa l’ACN. L’explosió ha ocasionat un incendi amb “molta fumera” i ha afectat el caixer i la part exterior, segons fonts municipals.

Sis dotacions de bombers s’han traslladat al caixer, situat al número 126 de la Rambla, per extingir el foc. També han fet tasques de ventilació mentre la Guàrdia Urbana tallava el lateral del carrer per facilitar les tasques. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa