Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home intenta endur-se una moto robada en metro
  • CA

Nova experiència inversemblant al metro de Barcelona. Ahir, al voltant de les onze la nit, un home va aparéixer a l’estació del metro d’Arc de Triomf tot arrossegant una moto de lloguer de la marca Yego fins a l’andana, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. L’estava robant, ja que no constava cap mena d’activitat en el vehicle i l’home ni tan sols tenia el mòbil a sobre —necessari per fer-ne ús.

L’ensurt entre els treballadors de TMB, que no sabien què pretenia fer aquell home que havia aconseguit endinsar una moto fins a la vora del vagons del metro, va comportar una trucada immediata als Mossos d’Esquadra. Mentre la policia es deplaçava al lloc, els treballadors de seguretat de l’estació es van endur l’home al vestíbul i van custodiar-lo fins a l’arribada dels agents.

Una vegada a lloc, la policia catalana es va trobar que, efectivament, a l’andana hi havia una moto. Fonts dels Mossos d’Esquadra asseguren que quan li van preguntar a l’home què feia endinsant una motocicleta al metro, l’individu es va justificar assegurant que se l’enduia a casa “per desballestar-la”. Davant l’excusa encara més desconcertant, els agents van fer les comprovacions necessàries i van certificar que aquella persona estava robant la moto. Així, es va acabant denuciant l’home per robatori o furt d’ús de vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa