Un famós instagramer ha denunciat que aquest cap de setmana ha patit una agressió al centre de Barcelona. El jove, conegut a les xarxes com Izhan Go, assegura que va ser agredit mentre baixava unes caixes al carrer amb la seva parella i els seus pares. “Barcelona s’està posant molt perillosa”, assegura que li van dir a la comissaria quan va anar a denunciar els fets.

“Sempre havia vist escenes d’aquesta mena a les pel·lícules”, ha explicat al seu compte d’Instagram. Segons ha relatat, sortia de casa amb la seva parella per fer una mudança i un home el va assaltar sense motiu aparent. Quan van intentar reduir l’agressor, va aparèixer un segon home que va començar a colpejar al seu pare, que l’havia intentat defensar.

Izhan Go ha tranquil·litzat els seus seguidors i ha explicat que no té res trencat però que està “en shock” pel que va passar. L’instagramer s’ho ha pres amb humor i fins i tot ha fet una història parlant dels fets.

Nou comentari

Més notícies

Tres detinguts per un homicidi ocorregut fa 12 anys a Barcelona

Van trobar la víctima a casa seva lligada de peus i mans i amb signes de violència

Desarticulada una banda especialitzada en furts al metro de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones i han identificat la resta del grup, que ja ha deixat d’operar al metro