Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un detingut que venia al Besòs objectes robats al centre de Barcelona
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut un home per la compravenda d’aparells electrònics robats, la majoria al centre de Barcelona. Agents de la policia local van entrar al pis del perista -nom que es dona a les persones que es dediquen a comprar objectes robats- al Besòs i el van arrestar dimecres cap a les 8:30 hores. Se l’acusa d’un delicte de receptació, ja que comprava i venia objectes que sabia que eren robats.

Els agents van trobar una gran quantitat d’objectes sostrets a casa de l’arrestat: tres tauletes Samsung i LG, 21 mòbils, un iPad, sis ordinadors, sis auriculars, una cadena daurada, carregadors de mòbil, 48 targetes micro SD, una consola i 3.270 euros en efectiu.

La investigació va començar fa dos mesos amb l’objectiu de controlar el tràfic d’objectes robats, la majoria al centre de la capital catalana, segons la Guàrdia Urbana. Els aparells robats al centre es venien després a peristes, que després els “recol·locaven” al mercat negre perquè fos difícil seguir el rastre. el detingut tenia antecedents policials i disposava d’un canal propi de distribució per comprar i vendre els objectes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa