Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cotxe s’incendia quan circulava per la travessera de les Corts
  • CA

L’ensurt que es va endur ahir un conductor a la travessera de les Corts va ser majúscul. L’home circulava per aquesta via al voltant de les nou de la nit quan la màquina que conduia va començar a treure fum del no res. La reacció del conductor va ser aturar el cotxe i obrir el capó. De sobte, el vehicle va començar a escopir flames. Així ho relata Gemma Vilas, una veïna que passava pel carrer en aquell moment i va poder documentar els fets.

El cotxe incendiat a la travessera de les Corts / Gemma Vilas

L’afectat, mentre veia com el seu cotxe quedava calcinat, va trucar a emergències immediatament. La Guàrdia Urbana es va presentar al lloc amb gran rapidesa i seguidament, els Bombers de Barcelona. El foc es va extingir sense més incidents. “Van haver-hi dues petites explosions, però feia por”, explica la veïna que va presenciar el succés. Més enllà d’això, però, tot va quedar en un ensurt.

Fonts municipals confirmen els fets, ocorreguts a l’altura del número 244 de la travessera de les Corts i detallen que la causa més probable és un “sobreescalfament del motor”. Ara bé, no va quedar-ne “cap persona afectada”, resolen des del consistori. Afortunadament, només viatjava el conductor en aquell cotxe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa