Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un control rutinari deté 4 persones per tinença il·lícita d’armes
  • CA

Un control rutinari de la Guàrdia Urbana va portar aquest dimecres a la detenció imprevista de 4 persones per un delicte de tinença il·lícita d’armes. Un grup d’homes d’entre 22 i 36 anys circulaven amb un vehicle d’alta gama pel carrer Aiguader de la Barceloneta, a l’alçada de la plaça Pau Vila.

Als agents els va cridar l’atenció aquest vehicle perquè en aproximar-se al control el conductor va passar sospitosament un objecte a un dels passatgers. En aturar el cotxe, els ocupants es van mostrar visiblement nerviosos i els guàrdies urbans van decidir registrar tot el vehicle. Van localitzar-hi i requisar una arma de foc per a la que no disposaven de llicència i 45 cartutxos de munició.

A més van trobar una motxilla amb 16.830 euros en bitllets de diferents valor i cap dels ocupants va poder justificar-ne una procedència legítima. També hi havia dues armes blanques –una d’elles una navalla automàtica– i una petita quantitat de haixix, segons ha informat el cos barceloní aquest dijous en un comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa