Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un conductor borratxo intenta envestir una terrassa plena de gent i s’estampa en una pilona
  • CA

Un conductor borratxo no va causar una desgràcia ahir a Sant Andreu per ben poc. Després de conduir a tota velocitat per diversos carrers, va arribar a la terrassa del bar La Taverna de la Gavina i va intentar atropellar un client de l’establiment quan la terrassa era plena de gent. Així ho han assegurat fonts de la Guàrdia Urbana, que van detenir l’autor del xoc per un presumpte delicte de temptativa d’homicidi.

Per sort, la pilona situada al costat del bar va evitar la desgràcia i no es va arribar a impactar contra cap persona. De fet, el mateix conductor va sortir del cotxe pel seu propi peu.

Els fets van passar poc abans de les 10 de la nit, quan diverses persones gaudien del sopar a la terrassa del carrer Segre, ben a prop de la rambla Onze de Setembre. Quan el cotxe va arribar a tota velocitat i va xocar, l’ensurt va ser majúscul. Diversos testimonis asseguren que l’home circulava pel barri fent derrapatges, com si estigués fent un ral·li. Finalment, quan la Guàrdia Urbana li va fer la prova de l’acoholèmia, el resultat va ser de 0,53 –més del doble del màxim permès.

El detingut ha estat lliurat als Mossos d’Esquadra a l’espera de la cita pel jutjat de guàrdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa