Un client armat intenta robar en un restaurant i acaba detingut

L'assaltant, que portava dues pistoles, va ser reconegut pels propietaris perquè havia demanat menjar a domicili dies abans

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts un home de 33 anys que va intentar cometre un robatori en un restaurant de Nou Barris amenaçant els propietaris amb dues pistoles. L’arrestat, que compta amb antecedents, va irrompre cap a les 18.00 hores en el local, del qual era client, cosa que va permetre que els responsables del negoci el reconeguessin. La policia el va localitzar al seu habitatge, on també van trobar les armes que havia exhibit a l’establiment.

Un portaveu dels Mossos informa que l’home no va arribar a consumar el robatori. El sospitós havia anat dies abans al restaurant per encarregar menjar a domicili. Al detingut se li imputa intent de robatori amb violència i intimidació, tinença il·legal d’armes i trencament de condemna.

Més informació

Comentaris

  Oscar 24/06/2021 11:49 am
  I ja està en llibertat, oi, Mossos?
  FRANK 24/06/2021 6:59 pm
  Aquest pobre empresari del restaurant deu ser un dels pocs que encara no paga l´impost revolucionari més flagrant del món: NO HA INSTAL·LAT ENCARA UNA ALARMA "DIRECT ALARMAS" de Marcelino Oreja. A què espera? Vol ser el darrer a fer-ho? Tot el barri en té!!!! Tots els restaurants també!!!!!
  FRANK 24/06/2021 7:03 pm
  VERGONYA DE LEGISLADORS!! VERGONYA DE JUTGES!! VERGONYA DE POLICIES!! VERGONYA DE POLÍTICS QUE SILENCIEN aquest espoli per terra mar i aire. VERGONYA DE PAIS!!! Pais d´acollida.... . . . . HOSPITAL DE LOS POBRES, ARCHIVO DE LA CORTESIA.......!!!

Nou comentari