Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un boxejador colpeja dos mossos i intenta fugir amb el cotxe policial
  • CA

Aquesta matinada el districte de Ciutat Vella ha estat escenari d’uns fets dignes de Toro Salvaje. Un boxejador amateur de 22 anys que estava de turisme a Barcelona ha estat el protagonista de l’escena, que ha començat en un bar sobre les 1.30 hores. El jove pretenia marxar-ne sense pagar una consumició quan dos cambrers li ho han recriminat. Ha estat llavors quan el boxejador ha agredit els dos treballadors, deixant un d’ells amb la cara plena de sang, segons informen els Mossos d’Esquadra.

Dos agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana del districte han rebut un avís per acudir al bar per una baralla. Un cop allà han vist imatges de l’agressió facilitades pel propietari del bar i, amb la descripció aportada pels agredits, han iniciat la recerca del boxejador i del seu acompanyant.

A prop de la zona han localitzat una parella d’homes que tenien una actitud “sospitosa i de vigilància”, segons els Mossos. A més, un d’ells era semblant a la descripció aportada. Per tant, els agents han baixat del cotxe per detenir-lo. Quan s’han apropat als dos joves han mostrat la identificació policial i un d’ells ha sortir corrents. El boxejador, però, s’ha mostrat en actitud amenaçadora cap als agents, amb els punys en alt i instant-los a barallar-s’hi.

El jove boxejador ha colpejat els dos mossos i en un moment donat s’ha dirigit al cotxe policial per intentar fugir amb ell, però s’ha trobat que les claus no estaven posades. Finalment, l’arribada de reforços policials ha permès la detenció del boxejador i del seu acompanyant, de 21 anys i que ha quedat arrestat per un delicte lleu d’estafa. El boxejador està acusat de delictes de lesions, estafa i atemptat contra agents de l’autoritat.

Tots dos han estat traslladats a comissaria a l’espera de passar a disposició judicial perquè un jutge decideixi deixar-los en llibertat o que ingressin en presó preventiva.

Més notícies
Un cotxe patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu / CME
Pressió policial contra lladres habituals: sis detencions en una tarda
Notícia: Pressió policial contra lladres habituals: sis detencions en una tarda
Comparteix
Els arrestats sumen 92 antecedents i van ser localitzats al voltant de plaça Espanya
Es cola al metro i agredeix un vigilant a l’ull i el nas
Notícia: Es cola al metro i agredeix un vigilant a l’ull i el nas
Comparteix
La víctima acaba ferida i traslladada a un centre d'urgències mèdiques

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa