Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben un miler de productes caducats en un supermercat
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha trobat gairebé un miler de productes caducats en un supermercat de Sants-Montjuïc. Segons han explicat al TOT Barcelona fonts del cos, un veí va donar la veu d’alarma i va avisar la policia barcelonina, que va inspeccionar el local i va aixecar acta amb quatre infraccions administratives.

A més de vendre productes “no aptes pel consum”, el comerç d’alimentació inspeccionat no disposava del retol preceptiu per la venda de begudes alcohòliques, tampoc tenia fulls de reclamació i presentava una “greu mancança” en les condicions higièniques de l’establiment.

Imatges del comerç inspeccionat per vendre aliments caducats / GUB
Els agents de la Guàrdia Urbana van trobar quatre infraccions greus / GUB

Més habitual del que sembla

Al febrer un avís veïnal va acabar amb el negoci imprudent que feia una botiga d’alimentació de l’Eixample, que exposava de manera habitual productes caducats com si fossin aptes per a la venda. De fet, en la entrada que va fer la Guàrdia Urbana al local es van trobar 87 quilos de menjar que ja havia passat la seva data apta per al consum o bé havia trencat la cadena del fred que li pertocava.

La denúncia ciutadana, a més d’explicar el fet de la caducitat, també va alertar que hi havia productes etiquetats de manera deficient. Els agents de la policia barcelonina que s’hi van presentar i van fer un inventari de tots els productes de l’establiment van poder certificar les sospites del veí, també, i van comptabilitzar fins a 2.127 productes amb defiències en l’etiquetatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa