Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben tres gossos abandonats durant mesos en una casa ocupada

De març a agost abandonats en una casa. És el que han patit tres gossos i una tortuga que van veure com els seus amos marxaven i els deixaven enrere. Els propietaris dels animals van ocupar una casa situada al camí de Lliçà, al barri de Sarrià (Sarrià-Sant Gervasi), a principis de març. Al cap de pocs dies van marxar-ne i hi van deixar els gossos i la tortuga tancats, segons informa la Guàrdia Urbana de Barcelona en un comunicat.

Va ser un veí qui va donar l’avís a la policia local després de detectar la presència dels animals desatesos. Agents de la policia de l’Ajuntament de Barcelona van arribar al lloc dijous i van rescatar els gossos i la tortuga. A la casa no hi havia “cap indici de presència de menjar ni aigua”, segons la Guàrdia Urbana. Es desconeix com han sobreviscut durant mesos. El que sí que ha explicat la policia municipal és que la casa en què estaven abandonats estava plena de brutícia i excrements.

El servei de recollida d’animals s’ha fet càrrec dels gossos i la tortuga està pendent que el servei d’espècies exòtiques s’encarregui d’ella.

Més notícies
La platja de Llevant obrirà la zona de bany i esbarjo per a gossos el dia 11 de juny / Ajuntament

La platja per a gossos torna amb més controls d’accés

Notícia: La platja per a gossos torna amb més controls d’accés
Comparteix
Aquest dijous la platja de Llevant obrirà de 10.30 a 19.00 la zona per a mascotes
Notícia: La platja per a gossos torna amb més controls d’accés - Mobile

Barcelona estudiarà prohibir la venda d’animals exòtics

Notícia: Barcelona estudiarà prohibir la venda d’animals exòtics
Comparteix
Govern municipal i ERC acorden crear un grup de treball específic que abordi durant 12 mesos una modificació de l'ordenança
Notícia: Barcelona estudiarà prohibir la venda d’animals exòtics - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa