Troben i desactiven tres bombes en aigües pròximes al port de Barcelona

L'Armada les ha desactivat després de ser localitzades a 22 metres de profunditat a prop d'unes canonades de gas

Tres artefactes explosius d'origen no concretat –podrien ser bombes antigues– han sigut localitzats aquest matí en aigües pròximes al port de Barcelona i efectius de l'Armada, la branca marítima de l'exèrcit espanyol, les han desactivat.

Eren a 22 metres de profunditat, a prop d'unes canonades de gas. La tripulació d'un vaixell de pesca ha alertat les autoritats de la troballa i la Guàrdia Civil l'ha confirmat. Després se n'ha fet càrrec l'exèrcit, l'organisme al qual corresponen aquestes competències.

En l'operatiu de suport hi han participat el cos dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil, les autoritats del Port de Barcelona, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Comandància Naval de Barcelona.

Els projectils s'han traslladat a un lloc segur allunyat de la costa per allunyar-les de les canonades de gas que tenien a prop, i s'han detonat amb càrregues explosives especials.

Més informació
Comentaris (2)
Onix Fa 3 mesos
Deuen ser restes de les "heroïcitats" que ens va obsequiar l'aviació mercenaria italiana durant la guerra civil massacrant població civil.
capitao lampiao Fa 3 mesos
Ja han preguntat al Margallo que en sap d'aixo?.