Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben un cadàver que pot portar mesos a l’aigua a prop de la costa de Barcelona
  • CA

Una cadàver ha sigut localitzat aquesta tarda a prop de la costa de Barcelona. Segons ha avançat Betevé, una barca de pescador ha fet la troballa.

Fonts de la Guàrdia Civil han indicat al TOT Barcelona que ha enviat una embarcació a la zona, a unes sis milles del port, a fer l’aixecament del cadàver.

Es tracta d’un cos en estat cadavèric –només hi ha els ossos, almenys en les parts del cos que quedaven a la vista amb el vestit de neoprè– i que, per tant, pot portar setmanes o mesos a l’aigua. Es descarta, per tant, que sigui una víctima del temporal.

Ara caldrà investigar la identitat de la víctima i localitzar el punt d’on prové el cos, ja que amb l’estat de la mar d’aquests dies podria haver-lo remogut des d’algun punt molt allunyat. El fet que porti un vestit de neoprè fa pensar que podria ser un submarinista que hauia tingut problemes i mort a l’aigua. Una hipòtesi plausible és que el cos quedés atrapat al fons marí i que el temporal l’hagi fet surar. 

Els forenses hauran de fer ara l’autòpsia per deterninar –si poden– la causa de la mort i intentar identificar la víctima. Per a aquesta tasca pot ser fonamental la informació de les bases de dades policials dels cossos que treballin a la zona del Meditarrani, per saber si hi ha alguna denúncia per desaparició al mar que encaixi amb aquest cas.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa