Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben a Barcelona un sicari colombià de Los Pupis que havia matat l’amant de la seva dona
  • CA

Feia més d’un any que va fugir de Colòmbia després de matar l’amant de la seva dona. La fugida del sicari colombià acusat de disparar l’estudiant de Medicina que mantenia una relació amb la seva dona ha acabat a Barcelona, on ha estat detingut per la Policia Nacional. L’home, membre de la banda dedicada al tràfic de drogues Los Pupis, vivia a Santa Coloma de Gramenet.

Els fets van tenir lloc al juliol de l’any passat, quan el sicari va disparar dos trets al pit de l’estudiant. Les autoritats colombianes van avisar la Policia Nacional que el sicari podria haver fugit a l’Estat, cosa que va activar la investigació. Finalment, la col·laboració entre la policia local de Santa Coloma, la Interpol i la policia espanyola han permès l’arrest de l’home. 

El sicari forma part de la banda Los Pupis, que controla el tràfic de drogues a la ciutat de Palmira, a Colòmbia. La dona del sicari també pertany a la banda. Sobre ell pesava una ordre internacional de detenció per homicidi i per possessió d’armes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa