Troben a Barcelona un lladre buscat a París per dos intents d’homicidi

La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana han detingut a Barcelona un fugitiu reclamat per dos intents d’homicidi a París. El detingut, que tenia en vigor una ordre de detenció europea interposada per les autoritats franceses, va disparar l’abril passat contra una persona però va fallar. Llavors va fugir mentre continuava disparant i va ferir de gravetat un menor de 15 anys.

Els agents van localitzar el fugitiu a Ciutat Vella, on s’estaria dedicant al robatori de telèfons mòbils amb una identitat falsa. Quan va ser detingut es va identificar com un ciutadà belga amb un nom i data de naixement falsos.

El detingut tenia en vigor una ordre de detenció interposada per les autoritats de França. La Policia Nacional va rebre una comunicació per la qual se li sol·licitava la localització i detenció del fugitiu, de nacionalitat algeriana. Els agents van descobrir amb a investigació que l’home buscat era a Barcelona.

Finalment, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, van muntar un dispositiu per localitzar-lo i detenir-lo. Quan el van arrestar, es va identificar com a ciutadà belga amb un nom i data de naixement falsos.

Comentaris

    capitao lampiao Setembre 27, 2019 | 01:27
    No em digueu mes: Llibertat amb carrecs?.

Nou comentari