Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trilla recomana a les embarassades que es vacunin: “És la millor opció”
  • CA

El cap del servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, Antoni Trilla, ha recomanat aquest diumenge que les persones embarassades es vacunin contra el coronavirus: “És la millor opció”. En una entrevista de Rac1, ha indicat que aquestes persones tenen més risc davant el virus, i ha afegit que “les vacunes són tan segures i efectives amb persones embarassades com amb la resta de la població”.

Aquesta setmana tant l’hospital de la Vall d’Hebron com el de Sant Joan de Déu han encès les alarmes per l’augment de dones embarassades que ha ingressat. Només al Vall d’Hebron n’hi ha 34, de les quals 14 estan a l’UCI o a semicrítics, mentre que a Sant Joan de Déu n’hi ha vuit més.

Quant als sanitaris sense vacunar, ha dit que és partidari de convèncer-los perquè rebin la immunització “abans que obligar-los” i ha considerat possible superar la cinquena ona de la pandèmia sense haver de cancel·lar les seves vacances.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ja que passava per aquí a agost 01, 2021 | 02:56
    Ja que passava per aquí agost 01, 2021 | 02:56
    Dades dels EUA: 81% avortaments espontanis. És això el que vol l'insigne metge al servei del ISG de Soros? I ara de vacances, que prou que ha guanyat amb la plandèmia! Il·lustres metges com ell necessitem, sí, i homes fidels al jurament hipocràtic. Que aprofiti les vacances, perquè si falla el pla...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa