Trilla avisa que caldrà recular en la desescalada si la pandèmia segueix empitjorant

 El cap d’Epidemiologia de l’hospital Clínic, Antoni Trilla, ha avisat aquest dissabte que caldrà plantejar-se una reculada en la desescalada si els indicadors segueixen empitjorant. “És una situació que s’ha de plantejar, segur que el Govern la té plantejada”, ha apuntat en declaracions a Rac1, on ha apuntat que si es decideix optar per mesures més dràstiques “caldrà valorar on s’ha produït l’augment de contagis i actuar en aquests indrets”. Trilla ha reconegut “certa contradicció” en el fet de demanar la mínima mobilitat a tothom i també el desig de poder celebrar el Nadal.

En aquest sentit, ha indicat que si les festes van malament, hi haurà segur tercera onada. Alhora, també ha mostrat preocupació pel fet que hi hagi un gruix important de la societat que vulgui esperar a posar-se la vacuna. Trilla ha apostat per fer molta pedagogia i ha defensat actuar amb “solidaritat social”. “Si deixem que només es vacunin els que tenen major risc i els sanitaris la pandèmia continuarà”, ha alertat.

Comentaris

    Eulalia Ciutadella Desembre 05, 2020 | 14:17
    I si féssim com a Eslovàquia??????
    Jordi Moreneta Desembre 05, 2020 | 19:37
    Tranquils, no caldrà recular en la desescalada. 500.000 cotxes havent sortit per la puríssima ho garanteixen. Som un poble cívic, el món ens mira, ho tenim a tocar i tal.

Nou comentari