Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres detinguts per vendre droga amagada en joguines eròtiques
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat una organització que es dedicava a vendre droga amagada en joguines eròtiques destinades principalment a festes i orgies gais. Segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat aquest diari, la policia ha detingut tres persones com a responsables de la trama, que va ser l’encarregada de subministrar la droga per a una orgia durant el confinament que va acabar amb vuit detinguts.

Els detinguts feien servir un pis del carrer Tallers, al centre de Barcelona, per distribuir drogues com èxtasi, metamfetamina, popper o tubici. Els agents van tenir coneixement del local perquè un dels detinguts, que ja havia estat arrestat amb anterioritat, havia donat com a adreça de contacte el pis des d’on es venia la droga. Durant la investigació, la policia va detectar una presència inusual de repartidors de Glovo i de missatgers que treballaven en exclusiva per una empresa de comerç en línia amb seu a la mateixa adreça.

La companyia, que es dedicava a vendre material eròtic destinat sobretot a homosexuals, va resultar ser una tapadora per traficar amb droga. Després de diversos registres, la policia va decomissar drogues per valor de 60.000 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa