Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres detinguts a Ciutat Vella per amenaçar un botiguer amb un revòlver
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones a Ciutat Vella després d’un aldarull a una botiga de cigarretes electròniques, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. Un dels detinguts portava un revòlver municionat i presumptament havia amenaçat un botiguer del carrer del Carme, mentre que els altres dos haurien increpat el dependent i destrossat part de l’establiment.

[r:1]

Els agents han rebut un avís d’unes presumptes amenaces amb una pistola a mitja tarda i una patrulla s’ha acostat fins a la botiga per obtenir més informació, ja que els constava que els implicats havien assegurat que tornarien més tard. Després de fer una recerca pels carrers del voltant, la patrulla ha decidit quedar-se a prop de l’establiment per si de cas. Un parell d’hores més tard, tres homes s’han acostat fins a la botiga.

Dos dels homes han entrat i han començat a llançar a terra la mercaderia de la botiga mentre increpaven els treballadors. En aquest punt els Mossos han accedit al local i els han detingut. El tercer home, que els esperava fora i portava un revòlver municionat –amb el cartutx a la recambra–, també ha estat detingut. No hi ha hagut ferits.

Més notícies
“A mi també em van amenaçar amb pistola i ganivets fa quatre dies”
Notícia: “A mi també em van amenaçar amb pistola i ganivets fa quatre dies”
Comparteix
Diversos veïns del Baró de Viver expliquen que havien vist la família del presumpte autor del crim amb armes blanques i una pistola en diferents ocasions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa