Tres detinguts a Ciutat Vella per amenaçar un botiguer amb un revòlver

Els Mossos d'Esquadra han enxampat els delinqüents quan intentaven intimidar el dependent

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones a Ciutat Vella després d’un aldarull a una botiga de cigarretes electròniques, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. Un dels detinguts portava un revòlver municionat i presumptament havia amenaçat un botiguer del carrer del Carme, mentre que els altres dos haurien increpat el dependent i destrossat part de l’establiment.

[r:1]

Els agents han rebut un avís d’unes presumptes amenaces amb una pistola a mitja tarda i una patrulla s’ha acostat fins a la botiga per obtenir més informació, ja que els constava que els implicats havien assegurat que tornarien més tard. Després de fer una recerca pels carrers del voltant, la patrulla ha decidit quedar-se a prop de l’establiment per si de cas. Un parell d’hores més tard, tres homes s’han acostat fins a la botiga.

Dos dels homes han entrat i han començat a llançar a terra la mercaderia de la botiga mentre increpaven els treballadors. En aquest punt els Mossos han accedit al local i els han detingut. El tercer home, que els esperava fora i portava un revòlver municionat –amb el cartutx a la recambra–, també ha estat detingut. No hi ha hagut ferits.

Més informació

Nou comentari