Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El temps: Diumenge mig nuvolat i inici de setmana amb possibles xàfecs
  • CA

El temps inestable és una constant del mes d’octubre. I així serà durant els propers dies. Les tempestes han respectat el cap de setmana i sobretot el triatló de Barcelona que es fa diumenge al matí. Durant el matí, sol al cel de Barcelona amb només alguns núvols a primera hora del matí que marxen cap a les 12 del migdia. A l’hora de dinar hi haurà vent feble i ambient més suau al migdia. A la tarda, però, s’espera algun gotellada aïllada cap al prelitoral, tot i que el sol serà el principal protagonista del cel barceloní. S’espera una nit de diumenge agradable, amb temperatures un parell de graus més altes que dissabte.

Inici de setmana amb pluja

La setmana començarà més inestable que dissabte i diumenge. La pluja respectarà el dilluns. Dimarts, però, augmenta el risc de pluja durant el vespre i la nit. Els xàfecs marxaran dimecres a primera hora cap al mar, i deixaran poc a poc el cel de Barcelona.

Pel que fa a les temperatures s’esperen mínimes de 18 graus i màximes de 23 entre dilluns i dimecres. Dijous pujaran lleument i s’espera que cap a finals de setmana s’arribi als 25 graus a Barcelona.

Les ventades faran el canvi invers. S’esperen vents de 12 km/h en sentits diversos entre dilluns i dimecres. A mitja setmana s’arribarà al pic, amb vents dos graus superiors. A partir de divendres s’espera una rebaixa i ja cap al cap de setmana baixaran dels 10 km/h.

Octubre tranquil

En general, s’espera un octubre tranquil. Podria ploure de 3 a 9 dies a la ciutat de Barcelona durant aquest mes, per la qual cosa és recomanable estar alerta per saber quan s’ha de sortir de casa amb paraigües. Pel que fa a les temperatures, la mitjana serà inferior a les d’aquest cap de setmana i inici de la setmana vinent. Així, la mitjana anirà entre els 17 i els 22 graus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa