Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El temps el cap de setmana: tindrem pluja, però també sol
  • CA

Després d’una setmana de pluja, núvols i fresca, tot i haver arrencat ja la primavera, el cap de setmana arriba a Barcelona amb una proposta d’extrems… dissabte núvols, alguns ruixats i fesca- si bé no estarà plovent tot el dia de manera continuada, però sí que ho farà a estones- per deixar pas a un diumenge sense aigua i assoleiat! Això si no fallen les previsions, que d’això n’hem après una mica aquests dies.

Pel que fa a la temperatura, la previsió és que dissabte la màxima arribi als 14 graus i la mínima als 11 graus, i alerta per la pluja tot el dia. Diumege, en canvi, les màximes s’enfilaran fins als 17 graus a la ciutat, i les mínimes no baixaran dels 12 graus. Dilluns arencarem la setmana amb un contrast més alt, amb màxima de 16 graus i la mínima baixarà fins als 9. I ja dimarts i dimecres es recuperarà un cert equilibri, sense pluja i amb màximes de 15-16 graus i mínimes de 12. Però no ens queixem gaire d’aquestes temperatures i recordem que hem viscut un març amb més fred que durant bona part de l’hivern, de manera que no podem esperar que ara tinguem un sol radiant de cop i anem amb màniga curta! Paciència.

Canvi d’hora: a les 2 seran les 3

I recordeu que la matinada de dissabte a diumenge haurem d’avançar una hora els rellotgesquan les agulles marquin les dues de la matinada seran les tres. Aquest canvi es produirà a tots els països de la Unió Europea amb la intenció d’ajustar la jornada laboral a les hores de llum natural. I com es tradueix això? Es preveu que l’hora de sortida i posta de sol sigui molt més tard que el que tenim actualment. Aproximadament, la posta de sol serà ja passades les 20h, és a dir, que podrem allargar una mica més les tardes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa