Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La temerària fugida d’uns lladres en una moto robada i amb una caixa forta
  • CA

Per la vorera amb una moto robada mentre transportaven una caixa forta sostreta. Així fugien dos individus detinguts dijous a la nit a l’Eixample després de robar una caixa forta amb 1.900 euros en un local del carrer Casanova, segons ha informat la Guàrdia Urbana. Els detinguts circulaven per la vorera amb un objecte “molt voluminós” quan agents d’una patrulla nocturna els van veure. Després d’assabentar-se de la presència policial, els lladres es van donar a la fuga, “circulant de forma temerària per voreres i carrers contra direcció”, segons detalla la Guàrdia Urbana. 

Els agents van detenir els dos sospitosos després que s’estavellesin contra una paperera en plena fugida. Un cop arrestats, la policia va comprovar que l’objecte que transportaven era una caixa forta. A més, van constatar que els lladres conduïen una moto robada, que presumptament haurien sostret per cometre el robatori, un dels motius que escullen els lladres de motos per robar-les. 

La policia va intervenir les eines utilitzades pels lladres per entrar al local, segons precisa la Guàrdia Urbana. Fonts de la policia afegeixen que se’ls acusa d’un presumpte delicte de robatori amb força i furt d’ús de vehicle de motor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa