Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanquen un parc pels desperfectes dels últims temporals
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat el tancament temporal del parc de la Font del Racó, al barri de Sant Gervasi-Bonanova, per “problemes de seguretat que requereixen actuacions de rehabilitació i millora”. El districte de Sarrià-Sant Gervasi ha explicat que els últims temporals han intensificat el deteriorament d’algunes zones del parc i “han provocat danys profunds”.

Segons fonts municipals, hi ha camins poc practicables i alguns marges trencats que “poden suposar un perill per a la ciutadania”. Tot i això, hi ha una petita part –la més baixa i plana del parc– que es mantindrà oberta i s’hi podrà accedir per la porta del carrer Lluís Muntadas amb l’avinguda Tibidabo.

“De moment no es pot concretar quan es podrà solucionar aquesta situació ni quant temps poden durar les actuacions de rehabilitació”, ha afegit des del districte, “perquè l’actuació necessària no pot anar a càrrec de les brigades de Parcs i Jardins, ja que comporta la redacció d’un projecte, donat que hi ha necessitats estructurals i arquitectòniques que van més enllà de la jardineria”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa