Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanquen tres platges per excés d’aforament
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va haver de tancar sobre les 18.00 de la tarda de dissabte l’accés a les platges del Bogatell, la Nova Icària i la Mar Bella per alta ocupació. Fonts municipals han explicat que el cos policial n’ha regulat l’entrada de persones per tal de garantir que s’hi mantinguin les distàncies de seguretat, seguint el protocol. A mesura que en sortia gent, s’ha permès l’accés de nous usuaris.

L’Ajuntament de Barcelona va activar el control d’aforament a les platges a principis de maig. El dispositiu, similar al que ja es va posar en marxa l’any passat, permet conèixer en temps real l’ocupació de cada platja i regular els accessos, a més de desplegar informadors a peu de sorra. El servei municipal està format per vuit informadors, 24 controladors d’accessos i dos coordinadors distribuïts en dos torns que treballaran de dilluns a diumenge de 10.00 a 19.00.

Quan sigui temporada alta, el dispositiu d’informadors s’ampliarà a 22 persones i estarà actiu fins les 20.00. Des de l’inici de la temporada de bany, el 27 de març, es poden consultar la informació d’ocupació a través del web municipal de platges per poder triar la platja amb menys ocupació. Des de finals de març fins avui el web ha rebut 11.998 visites. L’Ajuntament recomana a tothom fer aquesta consulta abans del desplaçament a la platja. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa