Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tancada l’àrea de jocs infantils de Glòries per aglomeracions
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha hagut de tancar l’àrea de jocs infantils que hi ha al parc de les Glòries perquè l’afluència de famílies era massa alta. Fonts municipals confirmen al TOT Barcelona que es tracta d’un tancament temporal i que l’espai tornarà a obrir dilluns amb normalitat.

Segons Betevé, que ha avançat la notícia, és l’única zona infantil que ha calgut tancar a la ciutat per excés de públic des de l’anunci de noves restriccions fa una setmana. Les noves mesures obliguen a tancar aquestes àrees a les 20h, dues hores abans que comenci el toc de queda. A diferència del primer estat d’alarma, aquest cop no s’han clausurat els jocs infantils.

Aquest espai de lleure per a criatures és molt utilitzat tot l’any, en especial a la tarda quan surt de l’escola l’alumnat de dos centres públics molt propers. Als vespres també sol ser freqüentat per grups de joves. El petit parc també és un dels espais preferits pels runners dels barris de l’entorn. Glòries ha estat escenari d’imprudències darrerament, per exemple quan van tancar els bars i desenes de persones van optar per fer pícnics i trobades amb amics a la gespa de la clariana central, a la que està prohibit accedir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa