Talls de circulació en un tram de la ronda de Dalt per obres el cap de setmana

L'accés es tancarà en els dos sentits entre les 15.00 hores de dissabte i le 18.00 hores de diumenge

La Ronda de Dalt (B-20) de Barcelona patirà talls de circulació aquest cap de setmana per renovació de l’asfalt, ha explicat aquest dijous l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’AMB executarà tasques de pavimentació en aquesta via entre el dissabte 7 i el diumenge 8 d’agost i l’actuació comportarà talls entre les 15.00 hores de dissabte i les 18.00 hores de diumenge.

Aquesta campanya d’asfaltat suposa la renovació de 12.500 metres quadrats. El tram afectat comprèn els punts quilomètrics 9 + 800 i 10 + 400 en els dos sentits de la marxa. En sentit Besòs, hi haurà un tall total de la circulació entre les 15 hores del dia 7 d’agost i les 9 hores del dia 8 i els desviaments es realitzaran per la calçada lateral -passeig de la Vall d’Hebron- entre la sortida 7 i la incorporació 4 en aquest sentit de la marxa. En sentit Llobregat, el tall de circulació serà complet entre les 23 hores del dia 7 d’agost i les 17 hores del dia 8 d’agost i els desviaments es faran per la calçada lateral -passeig de la Vall d’Hebron- entre la sortida 4 i la incorporació 6 en aquest sentit de la marxa.

L’AMB informarà els usuaris de les restriccions de circulació, així com dels itineraris alternatius que poden seguir i recomana l’ús de vies alternatives mentre durin els treballs. Aquesta renovació d’asfalt és la segona que es du a terme aquest 2021. La primera actuació de pavimentació va servir per renovar 18.000 metres quadrats i es va executar a principis d’any.

Més informació

Nou comentari