Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tallen el trànsit per sorpresa a Via Laietana per “assenyalar” Foment del Treball
  • CA

Un grup de militants d’Arran ha tallat el trànsit aquest matí a Via Laietana per sorpresa per protestar contra Foment del Treball. Dues pancartes encapçalaven la protesta, que constava de dos grups que aturaven el trànsit a Via Laietana a l’altura de la Catedral. “El futur es lluita en el present”, deia una de les pancartes.

Una cinquantena de militants de la formació juvenil, propera a la CUP, han tallat el trànsit a banda i banda de la plaça Antoni Maura, a l’altura de la Catedral.

Els membres d’Arran han lluït cartells i han llegit un manifest en què han “assenyalat” Foment del Treball. “Fem que la burgesia pagui la crisi”, traslladava una altra pancarta. Desenes de cotxes s’han quedat aturats per l’acció sorpresa d’Arran. La portaveu de l’organització, Adriana Roca, ha apuntat que moltes empreses segueixen obtenint “beneficis” a costa de la “misèria”. A més, ha avançat que accions d’aquesta mena es repetiran per exigir que la crisi provocada per la Covid-19 la paguin “els rics”.

Un grup de militants d’Arran sosté una pancarta durant el tall de trànsit / A. L.

El tall de trànsit ha durat uns 20 minuts, en què els participants han cridat consignes com “l’únic terrorista, l’estat capitalista!” o “patriarcat i capital: aliança criminal!”. També han encès una bengala i han col·locat unes capses al mig del carrer on després han pintat el lema de la protesta.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha instat els cotxes que s’havien quedat atrapats a marxar en un altre sentit després d’uns 15 minuts de tall. Finalment, agents de la policia local i dels Mossos d’Esquadra han retirat les capses per reobrir el trànsit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mercè a juny 09, 2020 | 14:12
    Mercè juny 09, 2020 | 14:12
    Definitivament aquests d'Arran han perdit el nord¡¡

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa