Tallat el trànsit al carrer València per una fuita de gas

Una canonada s'hauria rebentat entre Independència i Meridiana a causa d'unes obres

Una fuita de gas en una canonada ha obligat a tallar el trànsit al carrer València de Barcelona, entre Independència i l’avinguda Meridiana, segons han explicat fonts municipals. La canonada hauria quedat afectada per unes obres. Fins al lloc s’hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana, Bombers i membres de la companyia de gas. No hi ha persones afectades. La reparació de l’avaria, però, no s’ha aconseguit resoldre aquest migdia i les afectacions a la circulació continuen aquesta tarda

Per ara no s’ha decidit evacuar els edificis del tram afectat, segons ha informat Betevé. Tot i que no s’ha desallotjat els edificis, els Bombers han demanat als veïns que es quedin dins dels locals i els pisos. La incidència s’ha originat a l’alçada del número 590 del carrer València. La via ha estat acordonada.

Aquest migdia es preveia que la incidència es resolgués unes tres hores després d’haver-se declarat i que la circulació es restablís cap a les 14.30 hores. No obstant, la reparació s’ha revelat més complicada del que s’havia estimat en un primer diagnòstic i obliga a obrir una rassa, expliquen fonts municipals, que no han pogut concretar a quina hora podria reobrir-se el carrer.

Més informació

Nou comentari