Susanna Griso se separa del seu marit després de 23 anys

La presentadora d''Espejo Público' i Carles Torras posen fi a la seva relació, segons publica 'Semana'

La presentadora santcugatenca Susanna Griso se separa del seu marit, el barceloní Carles Torras, després de 23 anys junts. La revista Semana publica que la cara visible d’Espejo Público i la seva parella han decidit posar fi a la seva relació. De moment només el cercle íntim de la parella té informació sobre la decisió, seguint la línia de discreció que ha mantingut la presentadora catalana.

Tot i així, Semana assegura que la decisió és “irrevocable” i que Torras ja ha marxat de casa. També deixa clar que ha estat una separació pactada i que la relació entre ells és bona. Amb tot, cap dels dos s’ha pronunciat públicament al respecte.

La parella es va casar el 1997 i tenen tres fills, una d’elles adoptada fa dos anys. Tots dos sempre s’han mantingut allunyats dels focus de la premsa rosa i se sap molt poc del seu matrimoni. No va ser fins la setmana passada que Griso va explicar com van decidir casar-se: “Va ser una petició de mà molt informal. Anàvem en un avió i no recordo si m’ho va demanar ell o vaig ser jo”.

Nou comentari