Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Susanna Griso se separa del seu marit després de 23 anys
  • CA

La presentadora santcugatenca Susanna Griso se separa del seu marit, el barceloní Carles Torras, després de 23 anys junts. La revista Semana publica que la cara visible d’Espejo Público i la seva parella han decidit posar fi a la seva relació. De moment només el cercle íntim de la parella té informació sobre la decisió, seguint la línia de discreció que ha mantingut la presentadora catalana.

Tot i així, Semana assegura que la decisió és “irrevocable” i que Torras ja ha marxat de casa. També deixa clar que ha estat una separació pactada i que la relació entre ells és bona. Amb tot, cap dels dos s’ha pronunciat públicament al respecte.

La parella es va casar el 1997 i tenen tres fills, una d’elles adoptada fa dos anys. Tots dos sempre s’han mantingut allunyats dels focus de la premsa rosa i se sap molt poc del seu matrimoni. No va ser fins la setmana passada que Griso va explicar com van decidir casar-se: “Va ser una petició de mà molt informal. Anàvem en un avió i no recordo si m’ho va demanar ell o vaig ser jo”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa