Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Surten de robar en una farmàcia i topen amb una patrulla que els deté
  • CA

Els semblava que el robatori els havia sortit rodó però una patrulla de policia els va aigualir la festa. Eren tres lladres que havien forçat la porta d’una farmàcia de matinada per robar. Els dos homes i la dona que havien entrat al local van accedir-hi cap a les 4:40 hores i es van emportar 70 euros de la caixa registradora més les monedes, segons fonts municipals.

El responsable de la farmàcia ha explicat al TOT Barcelona que els lladres han aixecat la persiana de la farmàcia amb una palanca i després han trencat el vidre. “És un dels molts robatoris que hem patit, igual que ha passat a altres comerços de la zona”, ha lamentat en una conversa telefònica. 

L’home ha informat a aquest diari que l’alarma de la farmàcia ha alertat els veïns, que han trucat als Mossos d’Esquadra. Tot i així, en el moment que els lladres sortien de la farmàcia han topat amb una patrulla de la Guàrdia Urbana que els ha arrestat per un robatori amb violència. El local està situat al carrer Pau Alsina, al barri del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova al districte de Gràcia. 

“Els lladres portaven els diners que havien robat a sobre i els he pogut recuperar”, ha celebrat el responsable del comerç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa