Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sopar benèfic al CCIB per recaptar fons per a un centre oncològic pediàtric de Sant Joan de Déu
  • CA

L’hospital Sant Joan de Déu Barcelona ha organitzat per a dijous, 7 de març, la segona edició del sopar benèfic Empreses amb valor per a la infància, que serà ofert pel Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). L’acte va dirigit a representants d’empreses i la recaptació aconseguida es destinarà al projecte de l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona per finançar tractaments oncològics d’infants sense recursos.

El CCIB –gestionat per l’empresa GL events– ha col·laborat en la totalitat de l’esdeveniment oferint els espais, el personal, l’equipament necessari i també el sopar que s’oferirà als participants, elaborat pel mateix servei de restauració del Centre. La primera edició del sopar benèfic organitzat l’any passat va permetre recaptar 125.100 euros gràcies a la participació de més de 430 persones representants de 62 empreses.

En aquesta nova edició al CCIB, la trobada reflexionarà sobre la salut dels nens com a dret universal, un objectiu on el paper de les empreses pren especial rellevància, a través de la tasca solidària internacional que realitza l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Tots els beneficis de la gala aniran destinats a l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona i serviran per finançar els tractaments oncològics d’infants sense recursos procedents de països on els seus sistemes sanitaris no poden donar resposta a la malaltia.

L’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona és un centre pioner a Europa actualment en construcció gràcies a les aportacions de nombrosos donants i col·laboradors. Allà s’atendrà tots els infants nacionals que vinguin derivats pel sistema públic de salut i es finançaran els tractaments per a infants de tot el món que no puguin pagar-se’ls. També s’oferirà allotjament als que vinguin de fora de Barcelona, es dedicarà espais a la investigació científica i es desenvoluparan programes que facilitin el dia a dia dels infants al centre.

La col·laboració del CCIB s’emmarca en la política activa de responsabilitat social del centre per afavorir el seu entorn més immediat, una línia de treball amb què l’anta passat va participar en 40 accions solidàries, ja fos amb la cessió gratuïta d’espais i serveis, amb contribucions econòmiques directes o amb donacions d’aliments o materials.

El CCIB i GL Events

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) és un dels recintes congressuals més grans del sud d’Europa, amb capacitat per acollir esdeveniments de fins a 15.000 participants. El recinte compta amb més de 100.000 m² multifuncionals que inclouen el Centre de Convencions i l’Auditori CCIB Fòrum, espais en els quals, des de la seva obertura el novembre de 2004 i fins al 2018, han acollit més de 1.370 esdeveniments de tota mena i prop de 6,3 milions de delegats i visitants.

En aquests anys, el centre ha generat un impacte econòmic acumulat a la ciutat superior als 4.440 milions d’euros. GL events CCIB S.L. és l’empresa gestora del recinte congressual, participada per l’Ajuntament de Barcelona (12%), el Gremi d’Hotels de Barcelona (8%) i l’empresa francesa GL events (80%), líder europeu en la gestió d’espais i logística de grans esdeveniments.

Amb seu a Lió, GL events cotitza a la borsa de París i compta amb tres línies de negoci que li han permès facturar 953,8 milions d’euros el 2017: GL events Life, GL events Exhibitions i GL events Venues. En aquest últim àmbit, el grup opera un total de 40 espais per a esdeveniments (palaus i centres de congressos, parcs d’exposicions i sales multifuncionals), amb més d’un milió de metres quadrats de superfície comercialitzable en 25 ciutats, com ara París, Brussel·les, La Haia, Londres, Istanbul, Ankara, Xangai o Sao Paulo, així com a Rio de Janeiro, on l’empresa es troba en ple procés de creixement.

A més, GL events Exhibitions compta amb més de 250 salons professionals en propietat i GL events Live disposa d’una dilatada experiència en la prestació de serveis logístics i estructures temporals en cites esportives i d’altres àmbits a nivell internacional. Entre les més recents destaquen l’Exposició Universal de Milà, la reunió anual de l’FMI i del Banc Mundial a Lima i, el 2016, els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, l’Eurocopa de França i la COP22 de Marràqueix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa